Hrana iz domače kuhinje 

Pisane pogostitve

Naša ekipa vsak dan skrbno pripravlja različne jedi, za vsakodnevna kosila ali pa večje pogostitve. Naše recepture se sprehajajo po vseh koncih sveta od Maroka do Indije in Palestine, po francoskih bistrojčkih in pri italijanskih nonah. Kreativne po barvah in začimbah, primerne za vse okuse in diete.
Od bogatih vegetarijanskih solat, marinad za mesojedce, veganskih pit in breglutenskih juhic. Vse jedi so skrbno pripravljene iz sezonskih domačih sestavin, pridelanih v sožitju z naravo in v navezi z lokalnimi pridelovalci.

Skrbimo za okolje

Naš planet je le eden in s svojim delovanjem ne želimo prispevati k masi odpadkov, ki jo potrošniki proizvajamo vsakodnevno. Zato kosila v pisarne dostavljamo v povratni embalaži, ki pa jo še isti ali pa naslednji dan tudi pridemo iskat.
Tudi naši cateringi niso pripravljeni z embalažo za enkratno uporabo, ampak s seboj prinesemo vse od pribora, kozarcev in krožnikov. Na izrecno željo stranke seveda lahko priskrbimo tudi biorazgradljivo embalažo.

Cateringi

Naši cateringi so skrbno pripravljeni v skladu s tipom dogodka in tematiko. Vse od francoskih quichev, zdravih juhic in domačih pit.
Pri pripravi cateringa poskrbimo za vse. S seboj prinesemo vso posodo, krožnike, pribor in kozarce, poskrbimo pa lahko tudi za vinsko ali pa brezalkoholno spremljavo. Po potrebi priskrbimo tudi strežbo ali pa pridemo, pripravimo, odidemo in poberemo, ko se dogodek zaključi.
Vsak catering je edinstven in se v vsem prilagodi specifičnim željam stranke.

Contact us for quote